Välkommen till årets RAS-träff i Norrtälje

 

Välkomna till vår rasträff i Norrtälje 2018-08-11.

I samband med att Uppland-Västmanlands stövarklubbs officiella exteriörutställning, så passar Gotlandsstövarföreningen på att genomföra årets RAS-träff. Det är i år dessutom i år 30 år sedan som föreningen bildades.

Vi vill uppmärksamma detta och hoppas på ett stort deltagande från er som äger en Gotlandsstövare. Vi tänker även bjuda på något slag av förtäring. Av den anledningen, så vill vi att ni anmäler er deltagande. Detta för att kunna beställa/ordna förtäringen. Anmälan till RAS-träffen görs till Anders Lekander på telefon 0498-21 88 91 eller via mail på anders.lekander@gotlandskaninen.se

Sista anmälningsdag till själva utställningen är 30 juli. Vill man ha hjälp med att visa hunden, så går detta att ordna på plats. Det är INGET tvång att ställa ut sin hund. Man kan komma ändå för att träffa både andra Gotlandsstövare med sina ägare. Anmälan till utställningen kan göras via nätet. Anmäl din hund via nätadressen/länken nedan:

http://www.uv-stovarklubb.se/index.php/2018/05/utstallning-i-norrtalje-11-8-2018/

 

Vi ses i Norrtälje – Välkommen till en dag i Gottlandsstövarens tecken!