Nu har du chansen!

Gotlandsstövareföreningen har fått ett riktigt fint erbjudande från vår tidigare ordförande Hans Jensen. Han är jaktprovsdomare inom Svenska Stövarklubben och kan ställa upp och döma din hunds jaktarbete både vid jaktprov som övning (alltså inofficiellt) och vid ett officiellt jaktprov.

Vi vet ju att varje jaktdag är unik och bjuder på sina glädjeämnen och motgångar. Att då ha möjligheten att få släppa sin hund och samtidigt få konstruktiv feedback gör att nästa jaktdag blir lite bättre än den förra. Detta utan den press som såklart finns med då jaktprovet är officiellt.

Detta är en jättebra chans att få testa din hunds nivå och kanske är det till och med så du och din hund fungerar så bra att det faktiskt är läge att göra ett officiellt jaktprov.

Kontakta Hans Jensen på mobilnummer 0730–977484 för överenskommelse om tid och plats. Hans dömer företrädesvis inom Värmland.

Vår nuvarande ordförande är även han jaktprovsdomare inom Svenska Stövarklubben. Han kan döma jaktprov som övning (alltså inofficiellt) och som officiellt prov.

Kontakta Jörgen Pettersson på mobilnummer 0706–726853 för överenskommelse om tid och plats. Jörgen dömer företrädesvis på Gotland men vid enstaka tillfällen (beroende på arbetets förläggning) även på andra platser i Sverige. Då måste du i så fall själv ordna med jaktmark.

Är du kanske jaktprovsdomare inom Svenska Stövarklubben och vill hjälpa till att få fram jaktligt bra gotlandsstövare? Hör av dig till någon i styrelsen, din hjälp uppskattas!