Faxälvens Arne – månadens hund – augusti 2018

    

Hejsan! Jag heter Arne o är enda barnet i min kul. Morsan heter Tora o farsan heter Idde, jag har fått några syskon i senare kullar. Jag är snäll o jättesnygg om jag får citera domarna på utställningarna. Har inte fått gjort något jaktprov än, har lite svårt att hålla mig i skinnet säger husse, hur lätt är det när älgar o renar springer före mig? Tjäder o orre är oxå kul, men till hösten ska jag visa honom. Får hoppas att husse är vaken o inte sitter o stirrar i pejlen när jag kommer med haren, det har hänt ska ni veta. Väntar jättemycket på att få åka till Norrland till hösten.

Skitjakt på er.

Hälsningar Arne

Fakta:

SE37563/2014 Faxälvens Arne.                              

Född 2014-04-06.

Efter SE26258/2012 Astuens Idde.

Undan SE40134/2011 Torun.

Ägare är Lars-Erik Larsen i Årjäng.