Nytt värdsrekord???

Dags att slå världsrekord igen?

Förra året hade vi i Gotlandsstövareföreningen en Rasträff i samband med Roslagens Stövargilles utställning i Norrtälje. Vid det tillfället räknade vi ihop 13 Gotlandsstövare varav 11 stycken deltog på utställningen. Så många har aldrig ställts ut vid ett och samma tillfälle. Vi hade alla en trevlig och solig dag i stövarens tecken där vi fick glädjen att både se Gotlandsstövare och också få tillfälle att träffa deras ägare. Det gav ju såklart mersmak.

Nu är det dags igen. Vi i Gotlandsstövareföreningen hälsar er hjärtligt välkomna till Rasträff 2015. Anmäl gärna till utställningen, vi gillar att slå världsrekord. Men det viktigaste är att du och din Gotlandsstövare kommer! Ta med din hund, något att sitta på och glöm inte vattenskålen.

Det finns både fika, glass och mat att köpa och det finns gott om parkeringar. Vill du ställa ut din hund men känner dig osäker så kan du få hjälp och tips om hur du ska göra, du kan också få hjälp att visa hunden.

Varmt välkomna!

Om domaren: Catharina Linde Forsberg är mångårig domare av den drivande gruppen och har dömt stövare ett flertal gånger. Hon är även jaktprovsdomare och hon föder upp Beagle med kennelnamnet ”Beagler´s”. Till yrket är hon specialistveterinär och Professor i hundens reproduktonsförmåga (fortplantningsförmåga), hon driver det egna företaget CaniRep. http://www.canirep.com/Foretaget.htm

Om utställningen: Medlemskap i Svenska Stövarklubben krävs. https://docs.google.com/a/skk.se/forms/d/1UjXHHsQTAcav-f80HUW9wAtdz-D2pQUk2T3vztAuIKE/viewform Roslagens Stövargille och Upplands-Västmanlands Stövarklubb bjuder in till utställning vid Brukshundsklubben i Norrtälje. Tävlan om BIR, BIS och U-V StKs Hp. Besiktning kl 09. Bedömning start kl 10. Planerad domare: Catharina Linde-Forsberg.

Kontakt för UV StK och ev. frågor till Bo Ivarsson, tel. 018-357035 Helena Löfström; 072-7065070, e-post: u-stovare@hotmail.com

Kommissarie: Lena Dannberg, Roslagen Stövargille. tel. 073-0610374 Bo Ivarsson tel. 018-357035, bo.ivarsson@zeta.telenordia.se.

Anmälan: Anmälan skickas senast den 27/7-2015 till Lena Dannberg, Libbarbovägen 14, 748 40 Örbyhus, tel. 073-0610374

Startavgift 300 Kr inbetalas på klubbens pg 36915-7. Uppge hundens namn och registreringsnummer.