Dags för årsmöte igen…..

logga

 

Dags för Årsmöte i Gotlandsstövareföreningen!

Vi träffas lördagen den 21 mars 2015

Platsen är Stockholm och  Folksamhuset på Södermalm.

Samling kl. 12:00 för lättare förtäring och mingel. Årsmötet startar kl. 13:00.

Årsmötet avslutas med eftermiddagsfika. För dem som så önskar går det bra att stanna kvar och delta i det styrelsemötet som den nya styrelsen kommer att hålla direkt efter fikat. Är du inte invald i styrelsen har du ingen rösträtt, men du kan naturligtvis bidra med synpunkter och idéer.

Vi behöver förhandsanmälan till årsmötet, så att du blir rätt omhändertagen i Folksams entré, och så att du har möjlighet att få garageplats om du kommer med bil. Anmälan senast den 15 mars till Anders Lekander, telefon 0498 –21 88 91, 0702 – 16 06 57 eller e-post: anders.lekander@gotlandskaninen.se.

I samband med årsmötet kommer vi att dela ut årets priser:

  • Vandringspriset till Bästa Gotlandsstövare 2015
  • Vandringspriset för Bästa tik yngre än 5 år
  • Gotlandsstövare som klarat rådjursrenhetsprov
  • Gotlandsstövare som blivit dubbelchampion under 2014
  • Gotlandsstövare som meriterat sig på annat sätt. Speciellt pris som donerats till föreningen

Det är därför viktigt att du anmäler säsongens jaktprovsresultat till någon i styrelsen, särskilt prov som genomförts sent under säsongen. Det är annars lätt att vi missar dina provresultat, som vi behöver veta för att det ska bli rätt vidprisutdelningarna.

Hjärtligt välkomna till en trevlig eftermiddag! / Styrelsen