Patricia – månadens hund – maj 2018

 

 

Fakta:

Ägare är Peter Håkansson i Karlshamn.

SE45797/2011 Patricia (kallas för Tessie) är född 2011-06-19.

Hon kommer ur en kull med 3 tikar och 6 hanar. Uppfödare är Jörgen Pettersson .

Efter S32209/2002 Jack.

Undan 16622/2009 Ronemarkens Sabina.

Här berättar ”Tessie” lite om sin familj:

Hej, jag heter Tessie!

”Jag bor hos en stor familj i Karlshamn. Här är alltid fullt med barn och vuxna i olika storlekar. Min familj är kul att bo hos. Det händer alltid något och jag är med på det mesta. Hela familjen brukar turas om att följa med mig på mina dagliga promenader. Just nu går jag längst promenad med mellanmatte Amanda, hon gillar att springa. Det gör jag också. Matte Ulrika fixar mat och tar med mig på utflykt. Jag har fått ett bilbälte, så jag slipper sitta i bur när vi åker bil. Det är mycket bättre! Jag gillar barn också. Det är kul att följa efter dem, särskilt när de ska äta! Lillmatte Alva förstår hur viktigt det är att dela med sig… sen brukar hon och hennes kompisar leka roliga saker, som att kasta boll och fånga pinne.”

”Min husse heter Peter. Vi brukar jaga hare tillsammans. Husse är en bra jaktkamrat men han går och går och kommer aldrig till dörren… alltså det är tur att man får springa själv, nosa och leta upp alla harar! Harar är mitt favoritdjur. Jag vet att det bor andra djur i skogen t.ex. rådjur och grisar, men de bryr jag mig inte om. Tacka vet jag harar! Och för all del kaniner, kan vara trevliga också. Ibland åker jag till Gotland och hälsar på morsan. Hon heter Strumpan och bor hemma hos Jörgen och Bibbi. Jörgen och jag brukar också jaga ihop. Jag gillar honom starkt. Min husse Peter är jättetacksam att Jörgen har tränat jakt med mig.”

VoFF från Tessie

och Peter Håkansson

Vi önskar Peter och ”Tessie” fortsatt lycka till!