Fler utställningsresultat……

Titus 1

Titus/Zingo har gjort bra reklam för Gotlandsstövarna. Han blev Bäst i Rasen och Bäst i Gruppen på Tierps BK:s inofficiella utställning för alla raser . Domare var Mia Sandgren, auktoriserad domare. Han fick fin kritik och det var flera personer som kom fram och var nyfikna på rasen. Det anordnades även en rasparad och givetvis gjorde Zingo fin reklam för rasen även där. Inofficiella utställningar är ofta mycket trevliga, det delas ut många fina priser och stämningen är oftast mer avslappnad än på de officiella utställningarna.

Vidare:

Arvid har visat upp sig vid utställningen i Tranemo i helgen. Omdömmet blev Very good.

Även Patricia har visat upp sig. I detta fall vid utställningen i Ronneby i helgen. Omdömmet blev Very good.

Det bara fortsätter………