Aktuellt

 

Inbjudan till Gotlandsstövareföreningens årsmöte 2020

Gotlandsstövareföreningen håller sitt föreningsmöte (årsmöte) Lördagen den 4 april 2020 på Strömsholms vandrarhem Strömsholm ligger i Västmanland mellan Västerås och Köping ner mot Mälaren och Kvicksund.

Det finns ett kungligt slott som heter Strömsholm som kan vara värt ett besök, men vi håller alltså till på Vandrahemmet, som inte är fullt ut lika pampigt. Vi har valt en plats någorlunda centralt i Sverige i förhållande till var många av medlemmarna bor.

Program: 14.00 Samling med fika. Föreningen bjuder. 15.00 Klubbmötet. 16.30 Att meritera sin stövare. Göran Johansson, ordförande i Svenska Hamiltonstövarföreningen, exteriördomare och jaktprovsdomare informerar. 18.00 Gemensam middag. Kostnad 100 kr. Valfri dryck medtas. 19.30 Bevarandearbetet för de svenska hundraserna, med särskild tyngdpunkt på gotlandsstövaren. Anders Lekander visar sitt program han håller i kursen Hundens evolution, genetik och beteende (7,5 universitetspoäng) som genomförs en gång per år vid Stockholms universitet. Följs sedan av mer fritt hundprat. Möjlighet till övernattning med vandrarhemsstandard eller högre.

Priser från cirka 300 kr. Högre standard ger högre priser. Möjlighet till parkera och bo i husbil. Husdjur tillåtna, pris 105 kr/natt.  Hemsida: stromsholmsvandrarhem.com På söndagen frukost 80 kr. Kostnaderna betalas till vandrarhemmet på plats.  Anmälan om deltagande på klubbmötet gör du till Iréne Berglund, irene.gotlandsstovare@gmail.com. Meddela då också om du deltar i fikat och middagen, och då även eventuella matbegränsningar.

Anmälan senast 25 mars till Anders Lekander på telefon 0498-21 88 91 eller via mail anders.lekander@gotlandskaninen.se.

Om du ska bo på vandrarhemmet beställer du det själv via vandrarhemmets hemsida. Meddela då också att du hör till Gotlandsstövaregruppen så att de vet det.

Varmt välkomna till vårat föreningsårsmöte!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.