Ronemarkens Selma – månadens hund – oktober 2017

Fakta:

Ägare är Johan Andersson från Gräsö i Roslagen.

S 16641/2009 Ronemarkens Selma är född 2008-07-01. Selma kommer ur en kull med 4 tikar. Uppfödare är Lennart Pettersson i Hemse Gotland.

Efter S40202/99 Cello. Undan S48362/2001 Hallas Sussi.

Här berättar Johan om sin Selma:

Hon är en lugn och snäll familjehund som älskar att vara ute i skogen och jaga hare. Hon jagar inte räv och är rådjursren. Selma är ensam stövare i jaktlaget och då hon är en duktig hardrivare så vill jaktkamraterna ofta ut på harjakt och fler får upp ögonen för Gotlandsstövarrasen.

Johan är uppvuxen med jakthundar och Selma är hans andra gotlandsstövare. Eftersom första gotlandsstövaren Anna (Mykkes Dana) var en fantastisk hund så var valet av ras självklart när det var dags att köpa en till hund.

Vi önskar Johan och Selma fortsatt lycka till!