Jizza – månadens hund Januari 2021

Fakta:

36606/2012 Astuens Jizza (Lisa)

Född: 2012-06-01.

Ur en kull bestående av 1 tik och 4 hanar.

Far: 

S57305/2009 Lufsen.

Mor:

S49131/2006 J RR Astuens Disa.

Uppfödare:

Ulla och Göran Ekelöf Visby. 

Ägare:

Stephanie Ivarsson och Jonatan Burhoff i Malmö.

 

Här berättare Stephanie om sin ”Lisa

Jizza, eller Lisa som hon kallas av oss, kom till oss när hon var 6 år. När vi fick henne var hon väldigt osäker och hade stor separationsångest. Men nu 2 år senare tar hon för sig vart hon än är och känns allmänt mycket tryggare i sig själv. Lisa är skotträdd och jagar därför inte (mer än kaninerna där vi bor haha). Det bästa hon vet är att prata (hon både ylar, gnyr och joddlar så fort hon blir glad, vilket är ofta), springa, leka med sina hundkompisar, gosa i sängen och vara med. Hon är med oss överallt, på resor, caféer, restauranger och jobb.

Vi hade aldrig ens kunnat drömma om en så konstig och underbar hund som Lisa och är så tacksamma över att just vi fick henne.