Föreningen firar 30-årsjubileum och har årets Rasträff i Norrtälje!

 

 

 

Så här såg det ut i augusti 2014 vid Norrtäljeutställningen. 13 Gotlandsstövare på plats! Nu vill vi slå det rekordet!                      Foto: Anders Lekander

I år träffas vi i samband med stövareutställ ningen 11 augusti i Norrtälje Efter att ha haft våra rasträffar i Tranemo och Ullared de senaste åren kommer vi åter att samlas i Norrtälje. I år kommer vi att ha det extra festligt då vi samtidigt firar föreningens 30-årsjubileum!

I år ska vi absolut slå världsrekord vad gäller antalet deltagande gotlandsstövare. Så ställ upp du också! Vi hälsar er alla hjärtligt välkomna till rasträffen och hoppas att ni även vill ställa ut era hundar. Utställningen är officiell och det är Roslagens Stövargille som är en underavdelning inom Uppland- Västmanlands Stövarklubb som är arrangerande klubb.

Vill du inte ställa ut din hund går det bra att vara med på rasträffen ändå. Om ni vill komma till rasträffen så anmäl er till vår sekreterare Anders Lekander, så vi vet hur många som kommer. Vi hade tänkt bjuda på något gott och lätt att äta men vi har också några trevliga överraskningar i beredskap till alla som kommer. Vi i styrelsen vill gärna att så många som möjligt kommer, det vore ju så roligt om det blev ett nytt världsrekord med antal gotlandsstövare på samma ställe.

Det tidigare rekordet är 13 hundar och är från år 2014. 14 eller fler hundar borde inte vara så svårt att uppnå, eller hur?

Vill ni anmäla er till utställningen så görs det enklast genom att gå in på länken nedan. Har ni inte tillgång till internet så går det bra att ringa till kommissarie Lena Dannberg (telefon 0730 – 61 03 74), och ha då hundens registreringspapper i beredskap.

Observera att man måste vara medlem i Svenska Stövarklubben för att få delta på utställningen, kontaktinfo nedan. Hunden måste också vara vaccinerad, senast för max fyra år sedan. Anmälningsavgiften till utställningen är 300 kr. Utställningen startar kl. 9. Sista dag för att anmäla sig till utställningen är 31 juli! Styrelsen hälsar er varmt välkomna till en trevlig dag i gotlandsstövarens tecken! Länk till utställningsanmälan: http://www.uv-stovarklubb.se/index.php/2018/05/utstallning-i-norrtalje-11-8-2018/ Länk till Svenska Stövarklubben: http://www.stovare.se/stovare.asp

Vägbeskrivning till utställningen: Roslagens Brukshundsklubb, Höstgatan 2, 76121 Norrtälje. Från väg 76. I rondellen tar du 2:a avfarten in på Vätövägen om du kommer norrifrån, 1:a avfarten om du kommer söderifrån. 300 m – sväng vänster till Baldersgatan. 350 m – sväng höger till Vintergatan. 170 m – sväng vänster till Sommargatan. 94 m – sväng höger till Höstgatan, 200 m P-plats.