Jaktresa och årsmötet februari 2016 på Gotland

logga

Gotlandsstövareföreningen inbjuder till stövarjakt på Gotland mellan den 6 och 14 februari 2016. Ägare till Gotlandsstövare har företräde, men även andra får delta i mån av plats.

Boende vid Änggårde B&B stall & salon i Rone socken på södra Gotland i stugor med självhushåll. Kostnad 250 kr per person och natt. Då ingår sängkläder, handduk samt städning vi avresa. Hund får medtas på rummet. Det går givetvis bra att delta någon eller några dagar om man inte har möjlighet att komma hela veckan, man betalar bara för de nätter man bor. Var och en bokar själv sin resa till och från Gotland (www.destinationgotland.se). Program för jaktveckan meddelas vid förfrågan, men räkna med att Hare, Räv och Rabbis (vildkanin) kommer att stå på programmet. Garanterat vargfria marker, men gott om rådjur.

Gotlandsstövareföreningens årsmöte hålls lördag kväll den 13 februari på Änggårde. Förfrågningar och anmälan till Jörgen Pettersson, 0706 – 72 68 53, ronehamn69@hotmail.se