Fina framgångar för Gotlandsstövarna!

Rasparad i Norrtälje

Många gotlandsstövare deltog på Norrtäljeutställningen. 11 deltog i själva utställningen och två till fanns på plats. Alltså 13 gotlandsstövare på samma plats och på samma foto! Värdsrekord! Nästan 10% av den totala populationen.

Resultat: Astuens Ingo med Tommy Mårtenson – Excellent och CK, Titus med Irene Berglund – Excellent och CK, Rocky med Kenneth Lilja – Excellent och CK, Ludde med Hans Jensen – Excellent, CK, Certifikat och BIM, Alva med Kent Jörgensen – Excellent, BIR och BIS 2:a, Astuens Imma med Mikael Fasth – Very Good, Raija med Anders Lekander – Excellent och CK, Ronemarkens Stina med Anki -Excellent, Tekla med Hans Jensen – Excellent och CK, Torun med Lars-Erik Larsen -Very Good, Ronemarkens Sabina med Jörgen Pettersson – Excellent och CK.

BIR o BIM Nortälje

Alva med Kent Jörgensen blev utsedd till BIR (bäst i rasen) och Ludde med Hans Jensen dömdes till BIM (bäst i motsatt kön). Med på bilden även domaren Kennet Edh. Bravo Alva o Ludde! Fina företrädare för rasen!